Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Profilmagasinet 2015

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

I Ingeniørens Profilanalyse 2015 har ingeniørerne fået ordet og bedømmer de 111 største danske ingeniørvirksomheder ud fra en række parametre, bl.a. løn og goder, ledelse, virksomhedskultur og karrieremuligheder.

Vi går tæt på vindere og tabere i undersøgelsen, og du kan bl.a. læse om den evige vinder, Novo Nordisk, der gerne overlod førstepladsen til årets nummer to, Novozymes, der har rødder i det samme hus.

Interview: Vestas-boss Anders Runevad overtog i 2013 et økonomisk og imagemæssigt forslået Vestas. I dag er der lutter ros til skåningen, som ikke er sen til at sende en stor del af den videre til Vestas’ medarbejdere.

It-virksomhederne KMD og Netcompany er med en fremgang på henholdsvis 30 og 33 pladser årets helt store højdespringere i Profilanalysen. Og det er resultatet af en målrettet indsats, da begge virksomheder er fuldt bevidste om, hvor vigtigt det er at markere sin profil knivskarpt i kampen om at tilbyde den mest attraktive it-arbejdsplads i Danmark.