Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Produktion 03 2014

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

Hurtigere prototyper og et kobbel af teknologiscouts er en del af den opskrift, der skal proppe nye teknologier ned i fremtidens produktionsanlæg. Hos Haldor Topsøe arbejder man p.t. på cirka 40 teknologier.

DTU Elektro arbejder på at udvikle autonome undervandsrobotter, som i flok kan inspicere boreplatforme via teknologi kendt fra Googles førerløse bil. Professor ser stort behov for den slags robotter i fremtiden.

Danske virksomheder tænker for meget i prototyper, når de snakker 3D-print, mener Olivier Jay fra Teknologisk Institut. Nye materialekombinationer
som plast og grafen åbner dørene for decideret produktion.

Vi besøger Nissans bilfabrik i Sunderland, der har ført Henry Fords hundrede år gamle samlebåndsprincip ind i det 21. århundrede. Den producerer en halv million biler om året og er anerkendt som en af Europas mest effektive.