Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Produktion 02 2015

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

Fibre fra biomasse som halm, træ og hør kan blive en genvej til grønnere produkter i industrien. Carlsberg arbejder på at udvikle en fiberølflaske, men det handler om at finde de rigtige fibre til de rigtige produkter.

Manuelle processer er svære at dokumentere i medikobranchen. Derfor har Elos Medtech Pinol besluttet, at robotterne skal overtage arbejdet. Det har både ført til flere maskiner og flere ansatte.

Takket være en patenteret billedalgoritme kan et dansk visionsystem ultrahurtigt detektere fejl og mangler direkte på samlebåndet. En af målgrupperne er små og mellemstore produktionsvirksomheder.

Emballagevirksomheden Plus Pack har hentet en stor effektiviseringsgevinst med små midler ved at rationalisere arbejdsgangene og finde årsagerne til produktionsstop.