Produktion 01 2015

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

En billig 3D-printer kan speede udviklingstiden gevaldigt op, men som mindre virksomhed skal man gøre sit forarbejde inden købet. Kom ud i virkeligheden og se og rør ved teknologien, inden du køber, lyder et af rådene.

Højteknologisk produktion ændrer spillereglerne for mange danske produktionsvirksomheder i disse år. Det giver både muligheder og udfordringer. Det har en midtjysk træproducent erkendt på den hårde måde.

GEA Niro har allerede én, og FLSmidth kigger også den vej – mod supercomputere, som kan anvendes til superavancerede simuleringer. Men der skal superhjerner til at bruge en supercomputer.

Danske virksomheder går glip af nye, hurtige svejseteknologier, fordi der mangler viden. Det er en konsekvens af, at der bliver uddannet for få svejseingeniører, lyder det fra Nordisk Svejsekontrol.