Status

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

ONLINE BRIEFING: Det skal du kræve af dit netværk i 2023!

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

PÅ BRIEFING GENNEMGÅS:

Vores måde at tilgå IT løsninger og data udvikler sig hurtigt i disse år, og der er mange ubekendte faktorer i både brugeradfærd, lovgivning og politik. Det giver både helt nye muligheder – og helt nye potentielle hovedpiner for de netværksansvarlige. Hvordan navigerer virksomheder bedst i et marked i konstant udvikling, så man får en god og sikker løsning mange år frem i tiden? Det kan du blive klogere på i dette webinar. Marie Skouenborg og Uffe Traberg fra GlobalConnect gennemgår fire vigtige spørgsmål, du bør stille din netværksleverandør – og giver dig indblik i, hvad du bør forvente som svar.

PÅ BRIEFING GENNEMGÅS:
* Hvordan er alt forbundet? Et effektivt, intelligent netværk forbinder medarbejdere, data, systemer og lokationer i ét samlet netværk, hvor alt spiller sammen.
* Hvordan er det sikret? Cybersikkerhed er en enorm risikofaktor i dag. Et angreb kan lægge virksomheden ned, men det er samtidig umuligt at gardere sig fuldstændig. Derfor er det nødvendigt med både en plan A, B og C.
* Hvem har ansvar for hvad? Det er komplekst at bygge et intelligent netværk, som passer præcis til jeres behov – og samtidig sikre ressourcer til at udvikle jeres forretning. Derfor skal ansvaret for netværket ligge det rette sted.
* Hvordan sikrer I fuld kontrol og overblik? I bør til enhver tid have adgang til det fulde overblik over jeres netværk, produkter og incidents – og ikke mindst muligheder for at kontrollere og justere efter behov.

Marie Skouenborg ser desuden på de seneste trends i markedet og forklarer, hvordan de globale trends afspejles på det nordiske marked.

I samarbejde med Global Connect