Nøglen til succesfulde softwaretests

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Se Saxo Banks testarkitekt vende falkeøjet mod de trends, der vil præge softwaretests i 2015

Henning Isager Troelsen er én af Saxo Banks cirka 100 testere, og han kommer i podcasten med sine bud på, hvad der skal til for at skabe bedre testmiljøer.

»I min verden handler det om at vi skal være supereffektive til det, vi gør. Og et af de paradigmeskifter, der forhåbentligt kommer til at ske, er, at man vil tro mere på sine testhåndværkere og konstant udfordre dem til at blive bedre frem for at spilde tiden på intetsigende nøgletal,« lyder én af forudsigelserne.

Henning Isager Troelsen kommer blandt andet ind på, hvordan høj modenhed i hele organisationen kan føre til god kvalitet til tiden.

Han supplerer med cases fra dagligdagen i Saxo Bank, hvor spillereglerne på de internationale finansmarkeder fordrer høje krav til præcision, robusthed og minimal forsinkelse i eksekveringsøjeblikket. Eksempelvis opdateres bankens egen it-platform med sekscifrede prisændringer hvert eneste sekund.

Henning Isager Troelsen håber, at præsentationen vil inspirere og provokere lytteren.

Webinaret er sponsoreret af Capgemini Sogeti og afholdtes i anledning af softwaretestkonferencen TestExpo™ 2015.