Moderne produktudvikling gennem simulering

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Webinaret blev afholdt tirsdag den 13. september, og du kan se optagelsen, når du vil.Tilmeld dig nu, det er gratis at deltage. Du skal have en brugerkonto og være logget ind på ing.dk for at kunne tilmelde dig.

Multifysik er en simuleringsmetode til at skabe mere realistiske virtuelle prototyper, som gør det muligt at komme hurtigt fra ide til produkt.

Multifysik simulering anvendes når man vil udvikle nye produkter/komponenter, når man vil forbedre/optimere eksisterende designs og når man skal analysere performance under forskellige forhold.

På et gratis webinar fortæller Thure Ralfs fra COMSOL om anvendelsen af multifysik inden for forskellige industrier og vise eksempler fra flere af dem, som f.eks.: bygning, farmaceutisk, elektronik, akustik, energi og mange flere.

Endelig slutter vi webinaret af med at diskutere, hvordan simuleringerne kan gøres tilgængelige for alle - også personer i virksomheden, der ellers ikke arbejder med simulering. Formålet kan være at dele viden med hele organisationen og frigive udviklingsressourcer til andre projekter, ved at lade dem der har brug for resultaterne også være dem, der udføre simuleringen.

I løbet af webinaret ser du:

  • Hvad der skal til for at udnytte multifysik
  • Hvordan opbygges en multifysik model
  • Hvad får du ud af at bruge multifysik

Du kan se optagelsen af webinaret her på ing.dk, når du vil.

Webinaret er sponseret af COMSOL og produceret i samarbejde med Ingeniøren.