Management Insight #1 – 2015

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Tema:
Ressourceledelse

Udgivelsessponsorer:
IDA Lederforum, DTU Business

Management Insight er Ingeniørens nye ledermagasin målrettet ledere med teknologisk baggrund. Magasinet er målrettet ledere på alle planer i teknologivirksomhederne.

I denne udgave af Management Insight sætter vi fokus på ressourcestyring. Magasinet leverer konkrete værktøjer og metoder til ingeniørlederen, der ønsker at optimere sin planlægning af ressourcerne.

Du kan blandt andet læse om:

Lars-Peter Søbye, CEO i Cowi skaber overblik over virksomhedens 15.000 projekter med et nyt business intelligence-system kaldet ‘Cockpit’. Læs om, hvilken betydning det nye værktøj har haft for den daglige ledelse hos rådgiveren og om udfordringerne med at få det implementeret i organisationen.

Produktionschef i Novenco Lene Ditlev fortæller om sine erfaringer med at lede kinesiske produktionsmedarbejdere og om, hvorfor hun har indført et todelt bonus-system – et til straf og et til belønning.

Stålvirksomheden Celsa Steel Services har formået at øget produktiviteten blandt de timelønnede med 30 procent de seneste år. Renlighed, orden og klare individuelle mål er en del af hemmeligheden bag succesen.

Thomas Angelo Junker, afdelingsleder i Radiometer, har udviklet sin helt egen best practice til ressourcestyring inden for it- og elektronikbranchen, og han fortæller om kunsten at udarbejde ressourceplaner i et agil og omskiftelig kontekst.

Koncernchef Henrik O. Madsen beretter om sin vej til toppen af en Norges største virksomheder DNV GL. I løbet af sine snart 30 år i virksomheden er det blevet til ti forskellige poster i koncernen, og i dag er han chef for 16.000 ansatte verden over. Alligevel synes han ikke der er nogen grund til at prale. Læs hvorfor i Management Insight.