KAN PtX FRIGØRE OS FRA FOSSILE BRÆNDSTOFFER?

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

PtX bliver peget på som et afgørende element i klimaplanens analogi om hockeystaven: At teknologier, vi er i færd med at udvikle, vil optaqe og nedbringe CO2 i atmosfæren, når de er klar og implementeret. Flere Ptx teknologier er i spil, flere virksomheder investerer store summer, men ingen ser ud til at kunne levere en sikker prognose for, hvornår PtX er et bære-og konkurrencedygtigt klimaværktøj.

På denne briefing får du mulighed for at møde nogle af de mest toneangivende aktører på området, mens vi gennemgår de teknologier, Danmark satser på lige nu og bringer en række bud på, hvad der skal til for at komme i mål med PtX. Men er det overhovedet realistisk at skalere en teknologi til industriel brug, når vi stadig kun har forsøgsanlæg? Hvem skal producere brændstoffet - og hvordan?

Hør eksperter i en times samtale om udfordringer og muligheder ved PtX, bl.a.:
* Overblik over og indsigt i de forskellige PtX teknologier
* Bud på en plan for industriel skalering
* Bud på en organisation af udviklingsarbejdet