Insight Projektværktøjer 2014

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Udgivelsessponsorer
Projectum, Connect2Cloud, Antura, NNE Pharmaplan

Insight Projektværktøjer er Ingeniørens magasin om it-systemer til projektledelse, og her kan du læse om de nyeste tendenser på området gennem en række case-historier.

Der er også masser af inspiration at hente på projekt:værktøjsdagen, som Ingeniøren og projekt:netværket afholder 26. november 2015 på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg. Tilmeld dig på: www.projektdagen.dk

I magasinet kan du bl.a. læse om den forandring, mange it-projektværktøjer gennemgår lige nu. Den nye generation af projektmedarbejdere og ledere stiller anderledes krav, da de er er vokset op med sociale medier
og arbejder på tværs på nye måder. Man går sammen om en opgave, byder ind med viden og kompetencer. Viden går på kryds og tværs, og det skal systemerne understøtte.

NNE Pharmaplan ledte længe på markedet efter det rette værktøj til projekteksekvering, men endte med at udvikle sit eget. Nu kommer værktøjet til at indgå i virksomhedens konsulentydelser. Den første kunde er i hus.

Et nyt it-porteføljestyringssystem skal sikre Rigspolitiets it-afdeling, Koncern IT, overblik og skarp styring af it-projekterne. Det er der hårdt brug for med en række offentlige it-skandaler i bakspejlet.

To unge iværksættere går med deres cloudbaserede porteføljeværktøj Omnirocket nye veje end de traditionelle værktøjer, der har en tendens til at blive tungere at arbejde med, jo mere komplekse opgaver de skal løse. De tror på en niche for deres webløsning.

Uanset hvor brugervenligt et projektværktøj er opbygget, er det en langvarig udfordring at få brugerne helt med. Den erfaring har Arla Foods gjort sig, da virksomheden skulle implementere et nyt it-projekt- og porteføljestyringssystem. Læs hvordan de fik ændret brugerkulturen.