Indblik: Sikkerhed på print og hvordan det håndteres nemt

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Mange virksomheder har ikke det fulde overblik over åbne porte og devices, og her kan du lære, hvordan du dæmmer op for angreb og griber fat om sikkerheden i dine printere.

Hvis du arbejder med print eller har ansvaret for sikkerhed i din virksomhed, vil dette webinar helt sikkert fange din interesse. Når print og sikkerhed nævnes i samme sætning, er det ofte forbundet med usikkerhed om hvordan det skal og kan håndteres. Og hvor stor impact kan det i virkeligheden have i virksomheden.

Kom i selskab med Ole Lind Bentsen og Nicholas Skov fra HP, der fortæller om trends, giver eksempler og ikke mindst giver dig og din virksomhed gode råd til hvordan i nemt kan få styr på sikkerheden på jeres printflåde. Vi vil snakke om hardwaren, altså selve printeren, løsninger og hvilke overvejelse og beslutninger der danner grundlag for at virksomheder begynder at tage print og sikkerhed med som en fast del af deres rutiner og strategier.

Tag viden med fra briefingen:

Efter denne briefing vil du være i stand til at adressere de pain points der ofte er i forbindelse med print og sikkerhed, samtidig med at du kan spare din virksomhed for en masse tid og kan sove roligt om natten når der styr på det