Hvad gør du, når dit datacenter vokser ? Hyperkonvergens er svaret

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Hvad gør du, når dit datacenter vokser ? Hyperkonvergens er svaret
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Se webinaret nu - Du skal bare have en brugerkonto og være logget ind på ing.dk for at kunne tilmelde dig.

Hyperkonvergens er det mest hypede emne inden for datacenter teknologi lige nu. Lær mere om den næste generation af it-infrastruktur i et Version2 webinar.

Analysevirksomheden Gartner anbefaler alle virksomheder at omfavne, hvad der kaldes den tredje bølge af integrerede systemer, men kun de færreste forstår, hvordan teknologien fungerer.

Hyperkonvergens ekspert Salvatore Buccoliero fra SimpliVity viser en demonstration af et setup med to SimpliVity noder i et datacenter samt en node i et remote site med backup og restores på flere hundrede Gigabyte på tværs af sites på få minutter.

Ifølge Simplivity er det muligt at opnå 90 procents besparelse på kapacitetsbehovet gennem lagring og backup og i snit bruge 60 sekunder eller mindre på lokal backup eller genoprettelse af 1 terabyte VM. 23 pct. af SimpliVitys kunder har en deduplikeringsrate på over 100:1.

Dette lærer du:

  • Hvad er hyperkonvergens og hvordan fungerer det?
  • Hvordan skalerer man sit datacenter med en overskuelig it-arkitektur?
  • Se en konkret case fra SimpliVity

Sponsor: Atea, SimpliVity og Lenovo

Hvornår: Tilmeld dig nu for at få adgang til at se webinaret med det samme

Hvor: Se webinaret fra din egen computer

Emne: Datacenter, skalering, hyperkonvergens

På webinaret vil du møde

Salvatore Buccoliero er Solution Architect hos Simplivity med ansvar for design af Hyperconverged infrastructure løsninger hos Danske og Islandske kunder. Salvatore har mange års erfaring med enterprise backup løsninger, herunder deduplikering og effektiv replikering til remote sites.