HOW TO: DIGITAL TOPOLOGI-OPTIMERING UDFASER DYRTKØBTE PROTOTYPER

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Hvordan kan du både øge dine produkters performance, sikkerhed og effektivitet, uden at skulle igennem fysiske iterationer og et hav af dyre prototyper? 

Deltag i denne briefing for at se nogle af mulighederne med optimering i COMSOL Multiphysics®, og bliv klogere på hvordan værktøjerne simulering og optimering kan bruges til at udvikle bedre produkter og reducere udviklingstiden. Disse to etablerede værktøjer danner grundlag for en systematisk tilgang til simulationsbaseret design og udviklingsproces. Heuristik og applikationsspecifik viden kan formaliseres og omformuleres i objektive termer, der er konsistente over tid.

Fokus til dagens briefing vil være på effektive og fleksible optimeringsmetoder i forbindelse med strukturmekanik, varmeoverførsel, akustik og elektromagnetisme.