Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Spar tid og undgå fejl ved hjælp af simulerings-apps

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Spar tid og undgå fejl ved hjælp af simulerings-apps
Dette er et sponseret webinar fra Comsol. Når du tilmelder dig webinaret, accepterer du at kunne modtage e-mails fra Comsol AB og dets partnere vedrørende lignende arrangementer, produktnyheder og tilbud. Du accepterer også, at Comsol må behandle dine oplysninger i henhold til deres privatlivspolitik (www.comsol.dk/privacy-policy). Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Ingeniøren eller Comsol.
Se webinar

Webinaret kommer til at handle om, hvordan man kan spare tid og undgå fejl, når man skal udvikle og optimere produkter ved hjælp af simulerings-apps.

Se webinaret nu

Simulerings-apps gør det muligt for personer, der ikke ved noget om simulering, at lave tests og konfigurere nye produkter. Det kan eksempelvis bruges af design- og salgsingeniører og kunder, der vil lave deres egne design og bestille det direkte hos producenten.

I webinaret kommer vi ind på hvad simulerings-apps kan og viser eksempler på nogle forskellige cases. Vi ser på de underliggende fysikmodeller og hvad der skal til for at gøre nørdet simulerings-viden tilgængelig for et bredere publikum med en app. Thure vil demonstrere, hvordan man bygger en app fra a til z, og så slutter vi af med at komme ind på fordele og begrænsninger ved apps.

Kernemålgruppen er chefer i udviklingsafdelinger som er interesserede i at gøre udviklingsafdelingen mere effektiv. Ofte bliver udviklingsfolk bremset af rudimentære opgaver, som fx at opsætte nye produktsammensætninger til kunder, og det kan simulerings-apps være med til at afhjælpe.

Det får du ud af webinaret:

  • Se, hvordan man kan bygge en app fra a til z
  • Se, hvilke fordele og begrænsninger der er ved at benytte en app
  • Se, hvordan simuleringsapps kan gøre en udviklingsafdeling mere effektiv

På webinaret vil du møde:

Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i COMSOL, vil præsentere de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Elias Lundström, vært, Ingeniøren.