Spar tid og undgå fejl ved hjælp af simulerings-apps

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Spar tid og undgå fejl ved hjælp af simulerings-apps
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Webinaret kommer til at handle om, hvordan man kan spare tid og undgå fejl, når man skal udvikle og optimere produkter ved hjælp af simulerings-apps.

Se webinaret nu

Simulerings-apps gør det muligt for personer, der ikke ved noget om simulering, at lave tests og konfigurere nye produkter. Det kan eksempelvis bruges af design- og salgsingeniører og kunder, der vil lave deres egne design og bestille det direkte hos producenten.

I webinaret kommer vi ind på hvad simulerings-apps kan og viser eksempler på nogle forskellige cases. Vi ser på de underliggende fysikmodeller og hvad der skal til for at gøre nørdet simulerings-viden tilgængelig for et bredere publikum med en app. Thure vil demonstrere, hvordan man bygger en app fra a til z, og så slutter vi af med at komme ind på fordele og begrænsninger ved apps.

Kernemålgruppen er chefer i udviklingsafdelinger som er interesserede i at gøre udviklingsafdelingen mere effektiv. Ofte bliver udviklingsfolk bremset af rudimentære opgaver, som fx at opsætte nye produktsammensætninger til kunder, og det kan simulerings-apps være med til at afhjælpe.

Det får du ud af webinaret:

  • Se, hvordan man kan bygge en app fra a til z
  • Se, hvilke fordele og begrænsninger der er ved at benytte en app
  • Se, hvordan simuleringsapps kan gøre en udviklingsafdeling mere effektiv

På webinaret vil du møde:

Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i COMSOL, vil præsentere de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Elias Lundström, vært, Ingeniøren.