Gratis webinar: Se hvordan du allerede nu skaber god forretning med digitale tvillinger

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Gratis webinar: Se hvordan du allerede nu skaber god forretning med digitale tvillinger
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Den digitale tvilling er ifølge en Gartner Rapport en af de absolut mest hypede teknologier lige nu. Men selvom rapporten estimerer, at der stadig vil gå 5-10 år, før teknologien er helt moden til anvendelse, kan nogle af teknologierne bag den digitale tvilling allerede implementeres og skabe værdi i forretningen.

I dette webinar vil Thure Ralfs fra Comsol og Lene Gottrup Barfod fra Resolvent med cases fra danske virksomheder give et indblik i, hvilke teknologier begrebet digitale tvilling dækker over, og hvordan nogle af disse teknologierne allerede i dag er modne nok til at blive implementeret i udvalgte dele af forretningen.

Det får du ud af webinaret:

  • Lær, hvilke teknologier der gemmer sig bag begrebet digitale tvillinger.
  • Lær, hvordan du kan komme i gang med digitaliseringsprocessen.
  • Se cases fra danske virksomheder.

På webinaret vil du møde:

Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i Comsol, som vil præsentere nogle af de teknologier, der tilsammen udgør begrebet digital tvilling.

Lene Gottrup Barbod, civilingeniør og direktør i Resolvent, der vil præsentere konkrete cases fra det danske erhvervsliv.

Anders Rostgaard Birkmann, vært, Ingeniøren.