Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Gratis webinar: Se hvordan du allerede nu skaber god forretning med digitale tvillinger

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Gratis webinar: Se hvordan du allerede nu skaber god forretning med digitale tvillinger
Dette er et sponseret webinar fra Comsol. Når du tilmelder dig webinaret, accepterer du at du kan blive kontaktet af Comsol AB og Resolvent og deres partnere vedrørende lignende arrangementer, produktnyheder og tilbud. Du accepterer også, at Comsol må behandle dine oplysninger i henhold til deres privatlivspolitik (www.comsol.dk/privacy-policy). Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Ingeniøren eller Comsol.
Se webinar

Den digitale tvilling er ifølge en Gartner Rapport en af de absolut mest hypede teknologier lige nu. Men selvom rapporten estimerer, at der stadig vil gå 5-10 år, før teknologien er helt moden til anvendelse, kan nogle af teknologierne bag den digitale tvilling allerede implementeres og skabe værdi i forretningen.

I dette webinar vil Thure Ralfs fra Comsol og Lene Gottrup Barfod fra Resolvent med cases fra danske virksomheder give et indblik i, hvilke teknologier begrebet digitale tvilling dækker over, og hvordan nogle af disse teknologierne allerede i dag er modne nok til at blive implementeret i udvalgte dele af forretningen.

Det får du ud af webinaret:

  • Lær, hvilke teknologier der gemmer sig bag begrebet digitale tvillinger.
  • Lær, hvordan du kan komme i gang med digitaliseringsprocessen.
  • Se cases fra danske virksomheder.

På webinaret vil du møde:

Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i Comsol, som vil præsentere nogle af de teknologier, der tilsammen udgør begrebet digital tvilling.

Lene Gottrup Barbod, civilingeniør og direktør i Resolvent, der vil præsentere konkrete cases fra det danske erhvervsliv.

Anders Rostgaard Birkmann, vært, Ingeniøren.