Gratis webinar: Kom godt i gang med en enterprise-ready cloud-platform

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Gratis webinar: Kom godt i gang med en enterprise-ready cloud-platform
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Overvejer du at rykke projekter og udvikling op i cloud-løsninger, eller er overvejer du, hvordan du bedst opskalerer din eksisterende cloud-platform? I dette webinar vil Simon Højland Jørgensen, Solutions Architect, CloudPartners - en del af Conscia, give et indblik i, hvordan du bedst kommer i gang med en cloud-løsning, der samtidig er skalerbar.

Der er mange fordele ved en korrekt cloud-løsning. Det giver foruden agilitet og forøget kapacitet også en stor række besparelser i virksomheden.

Men i takt med at der kommer flere og flere accounts op i skyen, er der en stor risiko for, at man mister overblikket. Det kan betyde, at man betaler for accounts, der ikke bliver brugt til noget, eller det kan pludselig blive for bøvlet at oprette nye accounts.

Det er nogle af de problemer, man kan rende ind i, hvis man ikke har bevaret overblikket og haft en hel klar plan med sin cloud-løsning. Det kan resultere i, at man står par år inde i sin cloud-løsning, og man er godt i gang - men at man ikke høster fordelene.

Det er nogle af de ting, som Simon Højland Jørgensen vil forklare, hvordan man får reddet i land i dette webinar.

Det får du ud af webinaret:

  • Lær, hvordan du bedst kommer i gang med en cloud-løsning
  • Lær, hvordan man kan opskalere en cloud-løsning
  • Lær, hvordan man bevarer overblik over en cloud-løsning

På webinaret møder du:

Simon Højland Jørgensen, Cloud Solutions Architect, CloudPartners - en del af Conscia
Joachim Kühlmann Selliken, vært, Version2