Gør sikkerheden gennemsigtig og luk enhederne ind

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Sikkerhed selvom medarbejderne skærer hjørner og inficerer enheder

Mængden af it-angreb mod virksomheder og omkostningerne forbundet ved dem stiger stadig. De mest almindelige angrebsveje er via virksomhedens medarbejdere, de mange labtops, telefoner og i stigende grad IoT devices, der florerer i infrastrukturen.

Mange virksomheder kæmper mod dette ved at stille meget stramme regler for brug af virksomhedens infrastruktur. Men hvorfor blive ved med at lægge ekstra lag på virksomhedens infrastruktur, når I kan genbruge de data, I allerede indsamler – og samtidig øge sikkerhedsniveauet markant? Udfordringen er med andre ord, at sikre jeres data og at jeres it-sikkerhedspolitik overholdes – uanset, om medarbejderne skærer hjørner eller enhederne inficeres. Det er ideen bag Ciscos Identity Services Engine (ISE), en teknologi der fungerer som helt central ’portvagt’ på jeres netværk og giver – eller nægter – enheder og personer tilpasset adgang til netværk, data og systemer baseret på en lang række kriterier, du kan læse mere om i dette whitepaper.

Cisco Identity Services Engine integrerer med jeres eksisterende infrastruktur, giver overblik og gør det nemt at kombinere et stærkt stigende antal mobile enheder på netværket med automatisk håndtering af it-sikkerhedspolitikken.

Dette whitepaper er sponseret af Cisco og Netteam