Future of connectivity

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Sådan kan du styrke din virksomheds netværkstrategi Future of connectivity

Verden bliver mere og mere forbundet og cloud-tjenester eksploderer i popularitet.
I takt med, at mange virksomheder bliver mere og mere afhængige af cloud-tjenester, vokser behovet for højtydende og dedikerede netværksforbindelser. Dette briefing paper forklarer, hvordan din virksomheds kan styrke sin netværksstrategi og forbindelse til en lang række cloud-tjenester gennem brug af en internet exchange.

Mens nogle af de førende cloudplatforme tilbyder virksomheder en direkte og dedikeret forbindelse til deres cloud, beror langt de fleste cloud- og indholdstjenester stadig på internettet som forbindelse.
For at forbedre din adgang til disse cloud-tjenester, kan peering være et alternativ til brug af internet. Peering er, når netværk udveksler trafik med hinanden. Dette kan foregå gennem en internet exchange for at forbedre netværks præstationen, holde traffiken lokalt samt undgå dyre IP transit-omkostninger.

Sammen med den nordiske internet exchange Netnod har datacenterudbyderen Interxion udviklet en ny guide, der forklarer, hvad peering er, hvordan du får et AS nummer og hvordan du gratis kan udveksle trafik med en række indholdstjenester via en internet exchange.