Få din automationsproces i den tekniske førertrøje

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Få din automationsproces i den tekniske førertrøje
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

I dette webinar vil du få inspiration til din næste automationsløsning. Hør hvordan du som virksomhed kan opnå besparelser på volumen, vægt, tidsforbrug og ikke mindst økonomiske besparelser ved, at udvikle systemer til styring og regulering af gasser og væsker.

Du vil se eksempler på forskellige systemer og automationsløsninger, der uanset om det drejer sig om opgaver med måling, styring eller regulering, kan optimere din produktion, installation, vedligehold og drift, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Det får du svar på i webinaret:
Hvorfor er det relevant at tænke systemløsning i stedet for komponenter?
Hvornår er der tale om et system?
Hvilke automationsopgaver er velegnede til at tænke systemløsninger?

På webinaret vil du møde:
Anders Kjøngerskov, System Application Manager. Uddannet ingeniør med 30 års erfaring med at løse automationsopgaver i procesindustrien.

Vært, Ingeniøren: Lars Mathiesen

Kort om Bürkert:
Bürkert Fluid Control Systems har i mere end 70 år leveret tekniske automationsløsninger til produktionsprocesser i industrien.