Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Elektronik 02 2015

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

Målerproducenten Kamstrup har så mange ordrer i bogen, at man som minimum skal fordoble elektronikproduktionens output – men på samme plads og med samme antal medarbejdere som hidtil.

Alle elektronikprodukter er afhængige af nogle nøglekomponenter, og når de udgår, kan virksomhederne stå i en svær situation. Tre elektronikvirksomheder fortæller om deres strategi for at undgå problemet.

IBM har sat hastighedsrekord med den faseskiftende hukommelsesteknologi Racetrack Memory, der består af magnetiske nanotråde. Projektet har været længe undervejs, men nu melder kunderne sig.

Syddansk Universitet har lanceret nyt dronecenter, som skal bygge bro til robotteknologien, udklække droneingeniører og forske i nye anvendelsesområder.