Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Den digitale virksomhed

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Sponsor
Interxion

Den digitale virksomhed
En rapport af Interxion og IDC lavet i 2017
Europæiske virksomheder tager kontrol over deres IT transformation med nye infrastrukturløsinger. IT er kernen i enhver digital transformation – en central komponent som virksomhederne skal have fuldstændig styr på for at kunne gennemføre en succesfuld digital strategi. Men virksomheder har brug for at være i konstant udvikling. Når man vælger at implementere en ny digital strategi medfører dette ændringer for, hvordan IT infrastrukturen huses og håndteres. Samtidig kræver det, at de IT-professionelle forstår og forbereder sig på disse forandringer.

I dette whitepaper finder du resultaterne af en undersøgelse udført af Interxion og IDC blandt mere end 750 europæiske virksomheder. Det giver blandt andet indsigt i:
- Trends inden for housing af IT-infrastruktur
- Digitale lederes tilgang til digital transformation
- Fordele og ulemper ved digital transformation
- Fordele og ulemper ved skift til cloud-tjenester
- Hvordan man overvinder IT-udfordringerne ved transitionen