Digitale prototyper og strukturel mekanik

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Producér det rette produkt første gang - og kom hurtigere på markedet

Strukturel mekanik er "the grand old man" inden for simulering og er i dag også en hjørnesten i multifysiske virtuelle prototyper. Du kan spare din virksomhed for både tid og penge med en simuleringsbaseret tilgang til udvikling og test af produkter. Digitale multifysiksimulering er et effektivt supplement til fysiske tests og anses af mange for at være en nødvendighed for at forblive konkurrencedygtig.

Denne briefing er for alle, der arbejder med udvikling af produkter, som skal kunne fungerer under forskellige forhold. Her kan du lære hvordan virtuelle multifysiske simuleringer kan øge din viden og dermed optimere produkternes performance, sikkerhed eller ressourceforbrug. Uanset branche, om du laver høreapparater eller vindmøller, så kan den nye opdatering af COMSOL Multiphysics tilføje værdi til dit slutprodukt.