Connected enterprise

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Internetforbindelser er af kritisk betydning for, at en virksomhed kan fungere, være tilstede eksternt og den hastige digitale transformation tydeliggør vigtigheden af virksomhedernes netværk.

Virksomhederne er i stigende grad afhængige af internettet som deres primære kanal til markedet. Fra applikationer som hurtige online betalingsløsninger til high definition video streaming, er virksomheden afhængig af hurtige svartider samt garantier for tilgængelighed og kvalitet af internetforbindelsen.
Såfremt disse garantier ikke opfyldes, får det hurtigt konsekvenser for de services, som virksomheden leverer til sine kunder.

Netværksstrategien har altid været en vigtig komponent for at opnå forretningssucces, men med det øgede fokus på digital transformation, ændrer netværksstrategien sig i stigende grad fra at være en hygienefaktor til at være et vigtigt strategisk værktøj.

I dette whitepaper har datacenterudbyderen Interxion spurgt seks førende konnektivitetseksperter om, hvad IT-arkitekter skal gøre for at at styrke og fremtidssikre virksomhedens internetstrategi i en hyperforbundet verden.