Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Byggeri 02 2013

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

Flere og flere kommuner indfører krav til omfanget og udseendet af solceller på hustage. Kommunerne blev taget på sengen af solcelleboomet i 2012, hvor der blev opstillet 390 MW solcellepaneler og langtfra altid med lige æstetiske resultater.

De kommende hospitalsbyggerier kræver nytænkning, når det gælder materialer. Et trygt og hjemligt miljø er nemlig sundhedsfremmende for de indlagte patienter i modsætning til de sædvanlige sterile hospitalsmiljøer.

Der kommer mere græs og stenurter på de danske tage. Krav om bæredygtigt og klimavenligt byggeri får de grønne tage til at spire frem, men rådgiverne er stadig ikke klædt på til at sikre, at de bliver projekteret og udført ordentligt, advarer projektleder i Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning.