Byg en model med multifysik

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Multifysik-software er et effektivt redskab til at bygge og teste modeller til prototyper, der kobler flere fysiske fænomener. Se eller gense Ingeniøren og Comsols webinar om multifysik.

Multifysik er et stærkt værktøj, der kan være med til at bringe danske virksomheder i front når det gælder udviklingen af innovative og avancerede produkter.

Du kan blive klogere på hvilke muligheder, det rummer i dette webinar, som Ingeniøren har afholdt i samarbejde med softwarehuset Comsol. Webinaret var sponsoreret af Comsol.

I webinaret vises, hvordan man med software er i stand til at koble forskellige fysiske fænomener og dermed får et effektivt redskab til at opbygge modeller. Disse modeller kan både bruges til at forstå, hvad der fysisk sker, når nye prototyper er under udvikling, og til at teste og afprøve de færdige produkter i en virtuel verden.

På Ingeniøren har vi i flere år fulgt udviklingen inden for multifysik. Det har vi gjort, fordi vi kunne se, at de virksomheder, der har succes, ofte er nogle, der er i stand til at håndtere multifysik. Det bliver også bekræftet af forskere og eksperter på blandt andet DTU. For eksempel professor Per Møller fra DTU Mekanik, der udvikler brintelektrolyse og derfor har brug for at udvikle modeller, hvor elektrokemi, termodynamik og mekanik indgår på en gang.

I webinaret præsenterer direktør Thure Ralfs fra Comsol de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Undervejs havde online-brugerne mulighed for at stille spørgsmål direkte til Thure Ralfs.