Ingeniøren og Version2 Insights

Ingeniørens Insights bibliotek

Insight-biblioteket er tiltænkt professionelle, der har berøring med teknologi, efteruddannelse og ledelse i deres arbejde, og som ønsker adgang til eksklusivt materiale fra Ingeniøren og vores annoncepartnere. I biblioteket finder du et udvalg af whitepapers, rapporter, cases, webinarer og e-magasiner.

Det er gratis at hente whitepapers og andet indhold, når du har oprettet en Ingeniøren Insights profil. Ved registrering har du mulighed for at vælge hvilke interesseområder, du ønsker, at modtage information om.

1. Generelt om disse brugervilkår

Siden ”Ingeniøren Insights” på ing.dk ejes og drives af Teknologiens Mediehus (herefter ”os” eller ”vi”). Dokumenter, der er tilgængelige på siden, er hovedsageligt udarbejdet af Teknologiens Mediehus men kan også være leveret af tredjeparter.

Selvom oprettelsen af en Ingeniøren Insights-profil typisk er udtryk for et ønske om løbende at modtage henvendelser med relevant materiale, er det vigtigt for os at gøre det klart, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvordan du kan blive kontaktet af os leverandørerne af eller sponsorerne i whitepapers mv., der er tilgængelige på hjemmesiden, og at du er indforstået med, at dette sker.

Når du opretter en Ingeniøren Insights-profil, accepterer du derfor samtidig disse vilkår. Dette indebærer blandt andet, at du giver samtykke til, at vi og IDA-Koncernen må kontakte dig med arrangementer, analyser, nyheder, tilbud, jobformidling mv. via telefon, sms og e-mail, og at vi henvender os til dig med information og markedsføringsmateriale fra os og andre virksomheder som beskrevet under punkt 2, og at dine personoplysninger vil blive videregivet til leverandørerne af eller sponsorerne i whitepapers og andre dokumenter til brug for deres markedsføring over for dig som beskrevet under punkt 3.

Hvis du har oplyst et telefonnummer, indestår du for, at det er et telefonnummer, som er arbejdsrelateret. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du undlade at oprette en konto, ligesom du skal undlade at downloade whitepapers eller andre dokumenter fra hjemmesiden, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af de virksomheder, der har udarbejdet og udgivet eller sponsoreret det pågældende dokument.

For selve brugen af www.ing.dk gælder der selvstændige vilkår, som du kan finde her.

2. Brug af dine personoplysninger

Vi registrerer, behandler og bruger de personoplysninger, du afgiver som led i dit medlemskab, i forbindelse med leveringen af vores ydelser til dig under medlemskabet. Dine personlysninger omfatter blandt andet din e-mail-adresse, navn, postadresse, telefonnummer og andre oplysninger, du afgiver til os, herunder ved oprettelsen af dit medlemsskab.

Du vil løbende modtage e-mails på din oplyste e-mailadresse med relevant information og markedsføring, som matcher de interesseområder, du har valgt ved oprettelsen af din profil, eller interesseområder, du senere vælger. Derudover kan vi rette henvendelse til dig med information og markedsføringsmateriale inden for dine valgte interesseområder på den postadresse og det arbejdstelefonnummer, du har oplyst.

Den information og det markedsføringsmateriale, vi sender til dig og evt. ringer til dig om, kan hidrøre fra os eller fra de leverandører, vi samarbejder med. Du kan finde en liste over de leverandører, vi formidler information og markedsføring på vegne af her. Der vil løbende komme nye leverandører til, og listen vil løbende blive opdateret med disse leverandører, så du her kan se alle leverandører, vi samarbejder med og formidler information og markedsføringsmateriale på vegne af.

I tilfælde af, at du ikke har valgt interesseområder, kan du blive kontaktet af Ingeniøren Insights med orientering om fagområder, som kan være interessante for dig.

Vi forbeholder sig retten til at afslutte dit medlemskab på et hvilket som helst tidspunkt, hvis du ikke udfylder registreringsformularen helt eller korrekt.

3. Videregivelse af dine oplysninger til tredjeparter

Når du downloader et dokument fra Ingeniøren Insights-biblioteket, giver du samtidig samtykke til, at din e-mailadresse og dit arbejdstelefonnummer bliver videregivet til leverandøren og sponsorerne af det dokument, du har valgt at downloade, og at den pågældende leverandør og sponsorerne efterfølgende kan rette henvendelse til dig via telefon og e-mail med markedsføring af deres ydelser. Leverandøren eller sponsorernes navne vil fremgå af siden, hvor du downloader det pågældende dokument, så du inden dit download kan se, hvem du efterfølgende vil kunne modtage henvendelser fra. Den pågældende leverandør og sponsorerne vil rette henvendelse til dig med information og markedsføring inden for de emner, som det downloadede dokument omhandler.

Vi stiller alene tredjemands dokumenter til rådighed som en gratis service for dig, og vi er hverken ansvarlige for indholdet i de dokumenter, der er udarbejdet og udgivet af tredjemand, eller for den behandling og brug af dine personoplysninger, som tredjemand/udgiverne af dokumenterne og sponsorerne foretager, efter du har downloadet dokumenterne.

Hvis du ikke ønsker, at dine personoplysninger videregives til og anvendes af tredjemand som beskrevet, skal du undlade at downloade deres dokumenter.

4. Kontakt vedrørende dine personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på websupport@ing.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser og/eller ønsker om ændringer af de registrerede oplysninger, kan du rette henvendelse samme sted. Vi følger op på din henvendelse inden for et rimeligt tidsrum. For at vi kan give dig den bedst mulige service, beder vi dig om at specificere din anmodning, hvor det er muligt.

Du kan også logge ind på din personlige side og ændre din personlige kontaktinformation eller lukke din konto. Hvis du lukker din konto, vil alle personoplysninger, vi har registreret om dig, blive slettet.

5. Beskyttelse af personoplysninger

Vi overholder persondataloven og opbevarer dine personoplysninger sikkert. Vi benytter en underleverandør til drive vores hjemmeside. Vi og vores underleverandør behandler dine personlige oplysninger med stor forsigtighed og sikkerhedsmæssig forsvarlighed.

6. Kontaktoplysninger og dataansvar

Den dataansvarlige for de oplysninger, vi registrerer i forbindelse med dit medlemskab, Teknologiens Mediehus, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V.

7. Ændringer af disse vilkår

Enhver ændring af vores vilkår vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, og hvis relevant via e-mail.

Senest opdateret 22. august 2015