Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Året Rundt 2013

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.

Magasinet Året Rundt ser tilbage på 2013 i ingeniørperspektiv: Hvad betyder digitaliseringen for moderne kampfly – tag med til basen i Florida, hvor testpiloterne giver gas i F-35 Joint Strike Fighter.

Vi aflægger også et besøg på Refshaleøen, hvor de entusiastiske raketbyggere har travlt i hangaren hos Copenhagen Suborbitals.

Niels Bohr var ikke blot far til den moderne atomteori – han var også drivkraften bag oprettelsen af Atomenergikommissionen, der stod bag forsøgsanlægget ved Risø. Men hvordan skaffer man sig bedst af med atomreaktoren DR3, der var Risøs flagskib gennem 40 år?

I Videnskabens Top 5 kårer vi årets fem bedste danske forskningsresultater, der blandt andet gav os ny viden om teleportation, snoet lys og hestens genom.