3 Steps to Start your Digital Transformation Journey

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Oftest taler vi ikke om kreativitet, teknik og data i samme åndedrag, og for mange lyder det måske lidt for kreativt. Sandheden er dog, at denne treenighed har et utal af muligheder. Muligheder, der kan øge din kundeforståelse, kundetilfredshed, forretningsoptimering og giver dig et bedre grundlag for at tage bæredygtige beslutninger i fremtiden.

Hold det simpelt

Din IoT-løsning skal være enkel. Begynd med et lille projekt - du kan altid skalere det efterfølgende. Det er ikke nødvendigt at bygge IoT-løsninger fra bunden. Mange IT-leverandører har allerede udført størstedelen af ​​arbejdet og og leverer IoT-services, som er klar til at implementere i dit eget miljø. En af frontløberne er Microsoft. Microsoft har udviklet en række intelligente applikationer, der gør det nemmere for dig at komme i gang med dit IoT-projekt. Hvis du er interesseret i at se nærmere på de muligheder, Microsoft tilbyder, kan du se på deres Cognitive Services, Machine Learning and Azure IoT solutions.

Træf en relevante beslutning

I dette research paper finder du inspiration til, hvordan du kan forbedre din forretning med data og derved få et stærkere fundament for at tage bæredygtige beslutninger der kan understøtte din digitale transformation i fremtiden.

Dette whitepaper er sponseret af Arrow.