Sponseret indhold

Ingeniøren briefing: Produktionsdesign: Sensorer, der aldrig fejler

I denne gratis briefing fokuserer vi på arbejdet med virtuelle sensorer og hvordan de kan bruges til at optimere performance af et nye sensordesign.

Illustration: ING

Sensorer er naturligt multifysiske, da de typisk oversætter en energiform til et elektrisk signal, som så kan viderebehandles Med IOT og sensorer påmonteret droner, kan flere og flere ting måles som en del af f.eks. prædiktivt vedligehold. Forudsætningen for en korrekt måling, er en god sensor.

15. DECEMBER KL. 10.00 - 11.00. TILMELD DIG HER

I denne briefing fokuserer vi på arbejdet med virtuelle sensorer og hvordan de kan bruges til at optimere performance af et nye sensordesign. Opbygningen af en virtuel sensor er med COMSOL Multiphysics identisk på tværs af anvendelsen, og vi vil under briefingen give flere forskellige eksempler på, hvordan en model kan opbygges og anvendes.

COMSOL har netop udgivet version 6.0 af deres software COMSOL Multiphysics. Værktøjet der sætter dig i stand til at digitalt teste dine produkter under stort set alle tænkelige omstændigheder. Varme, flow, mekanisk belastninger, strøm, kemi eller akustik - du definerer selv rammerne. Illustration: Comsol

DELTAG OG FÅ NY VIDEN OM:

  • Hvilke kompetencer der kræves for at gå i gang med optimering
  • Hvad der kræves af den bagved liggende model

Softwaren bliver demonstreret, og du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til direktør Thure Ralfs fra COMSOL

LÆS MERE OM PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER