close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tjek prisniveauet på dit eget el-selskab

Ingeniøren har kortlagt prisen for at få leveret strøm fra de 80 netselskaber i Danmark, som transporterer strømmen til husstandene. Dem er kunderne bundet til. Sammenlign her prisen hos dit eget netselskab med gennemsnittet og priserne hos Danmarks pt. billigste og dyreste selskaber. Prisen er udregnet for et forbrug på 4.000 kWh om året. Prisen er uden moms, ligesom betalingen til Energinet.dk er udeladt.

Har en højere pris på Frederiksberg end den i grafikken.
Der er prisen 1773,60kr/år for 4000kWh. 28,14 ører pr. kWh + 648kr i abonnement.
Jeg kunne forestille mig, at det samme var gældende for København.
Oversigten er derfor ikke korrekt.

  • 0
  • 0

Hej Peter

På mange elregninger optræder den del af tariffen, som går til Energinet.dk, sammen med den lokale nettarif. Det drejer sig om 7,40 kroner per kWh plus moms. Det samme gælder nogle steder, bl.a. hos Dong, en mindre, regional transmissionstarif.

Både den regionale tarif og betalingen til Energinet.dk er udelukket fra vores kortlægning, selv om de optræder som én post på nogle elselskabers regninger.

Hilsen

Magnus Bredsdorff
Ingeniøren

  • 0
  • 0

Nu er det vel 7,40 ører pr. kWh som så skulle indgå i Transport af el 27,30 øre/kWh, er det sådan det skal forstås?
Hvilket jo ikke fremmer en prissammenligning for forbrugerne.
Prisbladet i dag fra Dong
Aktuelle priser

Transport af el 27,30 øre/kWh
Netabonnement 67,50 kr./md.

  • 0
  • 0