close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Interaktivt kort: Find jeres skoles matematik-karakterer

På Ingeniørens interaktive kort kan du gå på opdagelse i danske skolebørns matematikfærdigheder - og sammenholde resultaterne med kommunernes gennemsnitsindkomster. Kortet viser folkeskoleelevernes to karakterer i skriftlig matematik ved 9. klasses afgangseksamen i 2009. Karaktererne er på 12-skalaen.

Lidt pudsigt, at gennemsnittet ofte ligger højere på mindre skoler end på de større skoler.
Det er stik modsat den nuværende regerings bigorektiske diskurs, hvor stort er godt!
Ude i virkeligheden fungerer tingene tit helt anderledes, end set gennem idealistiske briller fra et skrivebord på Christiansborg.

  • 0
  • 0

Hvornår er regeringen begyndt at bestemme størrelsen af skolerne?
Sidst har den blot foreslået at lempe på reglerne så kommunerne i højere grad selv kan bestemme klassestørrelsen. Hvis det er det du tænker på.

  • 0
  • 0

Hvad er denne statistik over gennemsnitskarakter egentligt værd?

Der er mange faktorer der spiller ind når det drejer sig om den enkeltes matematiske færdigheder og så er der lige det problem at de samme elever jo ikke tager denne prøve igen - så hvordan kan man konstatere at eventuelle tiltag giver forbedringer hos eleverne?

  • 0
  • 0