close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Her er systemet bag Bitcoins

Hvad er en Bitcoin, hvem graver den udog på hvilken måde? Hvordan går det til, at man uden at snyde kan kopiere sine Bitcoins og gemme kopier af af dem, hvor man vil? Klik på Bitcoin-mønterne og få svareren i Ingeniørens Bitcoin-guide?

Jeg forstår stadig ikke hvad der driver udgivelsen af nye bitcoins. De "ufundne" bitcoins, man skal løse svære matematiske problemer for at finde, må vel komme fra nogen, som dermed har skudt penge i det. En værdifuld bitcoin kommer vel ikke bare ud af ingenting uden der tilføres værdi; ellers svarer det jo bare til at lade seddelpressen løbe.
Og når det sker, er det så fordi nogen har behov for at få løst disse matematiske udfordringer, og derfor er villig til at belønne den, som løser opgaven, med en bitcoin?
Der må være noget helt grundlæggende, jeg ikke har forstået om, hvad der har drevet dette frem.

  • 0
  • 0

Hvad sker der, hvis jeg ejer 1 bitcount, men mister den i et crash. Er den så tabt for evigt?

Vlil det så ikke lide til en langsom forsvinden af bitcoins?

  • 2
  • 0