Grønne løsninger i renovering af konferencecenter

Viden- og konferencecenteret Green Solution House uden for Rønne på Bornholm bliver et af Europas mest ambitiøse grønne byggerier med levende solafskærmning, visualisering af indeklima, produktion og forbrug samt etablering af dagslystunneler.


OBS: Grafikken kræver understøttelse af HTML5, f.eks. IE9 eller Google Chrome
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Jeg bor i en lejlighed fra 1930'erne i Kbh, og betaler 4000 DKR/y for varme. Nogen gange synes jeg det med grønne projekter overdrives.

Smart nok med dagslys ind i bygningen, men det er ikke sikkert, det kan betale sig, for de kanaler tager plads op og den plads skal opvarmes. Smart nok med planter, men biodiversitet, det skal der uberørt natur til! Og mon ikke gæsterne vil synes, det er besynderligt at belemre dem med, at nu har de rykket Jordens undergang med 12 picosekunder, qua deres decadente livsstil og incisteren på rumopvarmning. Det næste bliver, at man i kantinen kan se, hvor mange picosekunder, hakkebøffen med bløde løg og spejlæg har rykket Syndfloden nærmere.

Stop alt det grønne pral, byg godt og sundt. Vores ejendom fra 1935 er der da ikke nogen der himler op om, selvom den er sund at bo i og billig at varme op.

  • 1
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten