close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

GRAFIK: Nye graverende tekniske problemer på JSF

I en 48 sider lang rapport lister Pentagon en række graverende fejl på F-35 op - heriblandt våbenluger, der åbner og får flyet til at bryde ud af stealth-mode. Se en gennemgang af de værste tekniske problemer.

Måske - men jeg synes det ville være dumt for Danmark at købe et fly som ikke er færdigudviklet endnu. Hvorfor ikke bare købe et af de andre fly, som vi jo ved med sikkerhed virker?

Vi har jo ikke absolut brug for et stealth-fly. Så der er ingen grund til at tage en kæmpe risiko ved at købe et ufærdigt et af slagsen.

  • 9
  • 0

men jeg synes umiddelbart at det lyder løsbart.


Det lyder ligesom IC-4, alle problemerne er hver for sig løsbare, men det tager godt nok lang tid at få alting til at spille sammen.
IC-4 skulle leveres fra 2003, blev leveret fra 2007, 2016 køre men er fortsat meget ustabil, alle udestående punkter er endnu ikke løst.

F-35 fløj første gang i 2006 og forventes operationel i 2016, men med en del udestående punkter.
F-16 fløj første gang i 1974, var operationel i1978 (USAF) og blev leveret til DK i 1980.

  • 3
  • 0