Flere end 100 danske virksomheder er i Indien - er du med på kortet?

Ingeniørens netværkskort Et interaktivt kort med mere end 100 danske virksomheder sætter fokus på danske ingeniører og virksomheder i Indien. Få det samlede overblik over de danske interesser i et marked, der vokser eksplosivt, og deltag selv.

Herunder finder du mere end 100 danske virksomheder, personer og lokalkontorer, som har aktiviteter i Indien eller er interessante for virksomheder, der vil forsøge sig på det indiske marked. Klik på en nål for at få yderligere oplysninger om virksomheden samt kontaktoplysninger på en lokal person.

Mangler din virksomhed, eller kender du nogen, der bør være på listen? Så scroll ned på siden her, hvor du kan indsende en virksomhed, som derefter vil blive føjet til kortet.

Har du brug for at søge efter en virksomhed, kan du se en samlet liste her.

Mere: Små og mellemstore ingeniørvirksomheder går glip af millioner i Indien

Mere: Q&A med DI's chef i Indien

Mere: Rambøll i Indien: At bygge bro mellem kulturerne er et langt, sejt træk

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

I det hjørne af Delhi jeg er lidt bekendt med skal kortplaceringerne tages lidt med et gran salt. For mig ser det i hvert fald ud til af adresserne og 'nålene' afviger fra hinanden med 10-20 kilometer. (lidt svært at vurdere uden en målestok).

  • 0
  • 0

Jeg kan se at det danskejede firma jeg arbejder med en stor kemisk fabrik i Indien slet ikke er på listen...

Den er nok meget ufuldstændig og dannet hverken efter omsætning eller antal af medarbejdere men derimod af tilfældigheder...

  • 0
  • 0

Hej Peter,

Tak for din kommentar.

Adresserne, der bliver vist, når man klikker på en nål, skulle være gode nok - det er dem, vi har fået fra den danske ambassade. I visse områder har Google ikke kunnet finde den præcise placering af en adresse og har derfor placeret en nål ved bycentrum eller et område, der er geografisk meget tæt på den faktuelle placering. Nogle af adresserne er ret upræcise eller er efter et gammelt adressesystem. Derfor har vi også valgt at vise adressen på virksomheden, og man kan også klikke sig ind på en liste over virksomhederne, så man selv kan udvælge de virksomheder, der er relevante og selv opsøge dem.

Mvh. Christian, Ingeniøren

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten