Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Efter dansk Femern-beslutning: Her er de fremtidige scenarier

Med den forventede Femern-beslutning i forligskredsen i dag er der fra dansk side grønt lys til byggeriet. Forude venter myndighedsgodkendelse og retssager i Tyskland. Forløbet byder på mulige benspænd, der kan skubbe byggestart helt til 2022. Klik dig frem i tidslinjen og se de mulige scenarier for beslutningsprocessen.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Denne form for indoktrinering rammer toppen!
Forbindelsen bliver aldrig til noget - hvorfor? Miljøhensyn er den store ubekendte modspiller, ved at det ikke (officielt) fylder noget i debatten i DK, borgerne (vælgerne) skal jo sidde med en mening "der hylder fremsynetheden i det danske Folkedanserting"...
Har længe haft den holdning at da DK ikke samarbejder nævneværdigt med andre EU lande skal det forlade selskabet "da der er alt for meget i vejen med det (EU)", ikke 1 måned kan DK klare sig uden den frie bevægelighed!
Er klar over at det dybest set er 2 emner, men de hænger uløseligt sammen.

  • 1
  • 0