Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Efter dansk Femern-beslutning: Her er de fremtidige scenarier

Med den forventede Femern-beslutning i forligskredsen i dag er der fra dansk side grønt lys til byggeriet. Forude venter myndighedsgodkendelse og retssager i Tyskland. Forløbet byder på mulige benspænd, der kan skubbe byggestart helt til 2022. Klik dig frem i tidslinjen og se de mulige scenarier for beslutningsprocessen.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Denne form for indoktrinering rammer toppen!
Forbindelsen bliver aldrig til noget - hvorfor? Miljøhensyn er den store ubekendte modspiller, ved at det ikke (officielt) fylder noget i debatten i DK, borgerne (vælgerne) skal jo sidde med en mening "der hylder fremsynetheden i det danske Folkedanserting"...
Har længe haft den holdning at da DK ikke samarbejder nævneværdigt med andre EU lande skal det forlade selskabet "da der er alt for meget i vejen med det (EU)", ikke 1 måned kan DK klare sig uden den frie bevægelighed!
Er klar over at det dybest set er 2 emner, men de hænger uløseligt sammen.

  • 1
  • 0