close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ombygning

Et af de største problemer jeg ser med at komme i gang med elbiler i Danmark, er at der tilsyneladen ikke findes noget regelsæt der gør det muligt at ombygge en Benzin/Diesel bil til El-drift.
Er det bare mig der ikke kan finde de regler eller findes de virkelig ikke ?

...at der tilsyneladen ikke findes noget regelsæt der gør det muligt at ombygge en Benzin/Diesel bil til El-drift...

Findes der omvendt noget regelsæt, der gør det U-muligt at ombygge en Benzin/Diesel bil til El-drift?

Når jeg spørger på den måde, er det fordi jeg via en bekendt i Færdselsstyrelsen har forsøgt at undersøge, om sådan en ombygning er lovlig. Pga. de meget omfattende regler, er jeg ikke nået frem til noget egentligt resultat.

Men er det f.eks. lovligt at ombygge en benzin-berlingo (som jo findes i en godkendt tilsvarende el-model) til eldrift? Eller skal man igennem alle mulige godkendelsesprocedurer?

Måske er det endda lovligt at ombygge en ikke-tidligere-godkendt-som-elbil-model til eldrift, eller?

  • 0
  • 0

[quote]...at der tilsyneladen ikke findes noget regelsæt der gør det muligt at ombygge en Benzin/Diesel bil til El-drift...

Findes der omvendt noget regelsæt, der gør det U-muligt at ombygge en Benzin/Diesel bil til El-drift?
[/quote]

Det er der desvære mange syns haller der mener, da de dele der skal bruges til ombygning jo ike er typegodkende, og der ikke må køre andet end typegodkendet biler på danske plader.

Det næste bliver også at dokumenter at de dele du har fjerent fra bilen ikke er bærende således at man ikke på den måde har endet på bilens egenskaber.

  • 0
  • 0