PLUS-indhold og andre fordele for IDA-medlemmer – sådan gør du!

Teknologiens Mediehus har i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA lavet en mediepakke, som giver IDA-medlemmer en masse gratis fordele. På denne side kan du læse mere om dine fordele, og hvordan du kan benytte dem.

På knappen herunder kan du logge ind for at gøre brug af dine fordele som IDA-medlem.

Du kan læse mere om dine fordele her, samt hvordan du får adgang til dem:


Da vores FAQ side i øjeblikket er under opdatering, kan flere af de links som fremgår i teksten herunder være midlertidigt utilgengælige. Hvis du oplever problemer, eller har spørgsmål til din IDA-adgang så skriv til support@ing.dk

🔓Fuld adgang til at læse PLUS-indhold på ing.dk og Version2
Som noget nyt fra september 2022, låses bestemt indhold på Version2, hvorfor det kun vil være tilgængeligt for PLUS medlemmer.

Vores PLUS-indhold er artikler på ing.dk og Version2 som kun abonnenter og IDA-medlemmer kan tilgå. For at få adgang til PLUS skal du først aktivere din PLUS-adgang.

Hvis du allerede har en konto hos os kan du aktivere din PLUS-adgang ved at følge denne guide.
Hvis ikke, kan du aktivere din PLUS-adgang ved at trykke på den blå "Fortsæt med Mit IDA" knap ovenover ?

🔔Få en reminder så snart e-avisen er klar
Hvis du læser avisen online på ing.dk eller på vores app Ingeniøren, kan du inde fra din ING/profil tilmelde dig en reminder e-mail. På den måde får du en mail, så snart E-avisen er klar.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig reminder mailen her.

📱Fri adgang til vores app, Ingeniøren. Her kan du læse eller lytte til e-avisen
Som IDA-medlem har du også fri adgang til alt indhold i vores app Ingeniøren, hvor du også kan få artikler oplæst. Alt du skal gøre er at downloade vores app i App Store eller i Google Play.

Læs mere om, hvordan du logger ind i appen her.

🎫Læs op til 6 PRO-artikler om måneden. Max. 1 artikel pr. PRO-medie.
Teknologiens Mediehus har 10 forskellige PRO-medier, som giver dig mulighed for at komme helt tæt på udvalgte brancher og læse erfaringer fra fagfolk. Som medlem af IDA kan du få et indblik i dette indhold med klip. Du kan til personligt brug læse op til 6 PRO-artikler om måneden. Max. 1 artikel pr. PRO-medie, men hvorfor ikke undersøge om dig og din virksomhed skal have fuld adgang?

Skriv eller ring på pro@ing.dk eller 21941974.

Du kan se dine klip under din ING/profil.
Læs mere om, hvordan du bruger dine 6 klip her.
Læs mere om PRO-medierne her.

👨‍💻👩‍💻Vælg mellem fri, gratis adgang til DataTech eller TechManagement
Som IDA-medlem kan du nu vælge at få gratis, fuld adgang til ét af de to PRO-medier, DataTech eller Tech Management. DataTech skriver om data og kunstig intelligens og Tech Management er Ingeniørens medie om ledelse. Fra din ING/profil vælger du selv, hvilket medie du vil have fuld adgang til.

Læs mere om, hvordan du vælger gratis adgang til DataTech eller Tech Management her


Hvad gør I med mine IDA-oplysninger?
Når du knytter dit IDA-login til din ing.dk-brugerprofil, validerer IDA, om du er medlem, og hvis IDA siger OK, husker systemet, at du har adgang til det låste indhold: PLUS og e-avisen.

Mangler du din avis eller vil du frameldes papirudgaven af Ingeniøren?
Har du ikke modtaget din avis i postkassen eller vil du fremover framelde dig modtagelse af papirudgaven af Ingeniøren, kan du kontakte vores medlemsservice her.

Har du brug for hjælp?
Læs vores FAQ’s her eller skriv til websupport@ing.dk med dine oplysninger og en beskrivelse af den fejl du oplever. Inkludér gerne skærmbillede af evt. fejlmeddelelser.