Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

PLUS-indhold for IDA-medlemmer - sådan gør du!

Kan jeg bruge mit IDA-login på ING.DK?

Nej, det kan du desværre ikke.

1) Har du allerede en ING.DK-bruger skal du logge på og tilknytte dit IDA-medlemsnummer under “Min konto”.

2) Har du ikke en ING.DK-bruger skal du oprette en konto her og tilknytte dit IDA-medlemsnummer og postnummer. Når profilen er oprettet bør du have adgang til det låste indhold: PLUS og E-avisen.

Hvad gør I med mine IDA-oplysninger?

Når du indtaster dine IDA-oplysninger, bliver de krypteret og sendt via en sikker forbindelse til IDA’s abonnementsservice for validering. Hvis abonnementsservice siger OK, husker systemet at du har adgang til det låste indhold: PLUS og E-avisen.

Jeg kan ikke finde mit IDA-medlemsnummer. Kan I hjælpe med det?

Find dit medlemsnummer på Mit IDA eller skriv til abonnement@ing.dk.

Mit IDA-medlemsnummer er korrekt, men jeg får stadig fejl når jeg indtaster mine oplysninger!

Kontakt websupport@ing.dk med dine oplysninger og beskrivelse af den fejl du oplever.

Hvad er forskellen på PRO og PLUS?

PLUS-indhold ligger på ing.dk, og er en del af avisen Ingeniøren. PRO (pro.ing.dk) er vores nichemedier, der er henvendt til professionelle i de respektive nicher. PRO-adgang kræver et abonnement, selvom du er medlem af IDA. Læs om alle vores abonnementstyper her

Få en mail, når avisen er klar

E-avisen er en del af dit abonnement

Nyhedsbrevet giver adgang til at læse avisen før alle andre. Vi sender dig en mail hver torsdag aften, når den nye avis er online. Tilmeld dig her.