Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Vil du have popup-reklamer på mobilen?

11. august 2007 kl. 16:171
Artiklen er ældre end 30 dage

Via Newz.dk finder jeg ComON-historien "Pop-up reklamer på vej til din mobil".

Tilsyneladende vil visse reklamefirmaer nu til at sende os reklamer på mobilen, popup-reklamer! Argh, mangen en gang har man installeret popup-blockere til sin browser for at slippe for disse annoncer, der gør mere skade end gavn, for den der har betalt for reklamen.

Og nu kommer de på mobilen..!

Det fungerer ved, at man henter en applikation fra Mobile Posse til sin mobil , hvor man indtaster nogle data om sig selv, og så kommer reklamerne ellers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På en eller anden måde, det er ikke nævnt i artiklen, streamer applikationen så reklamer ned til mobilen. Forhåbentlig ikke vi GPRS, så brugeren selv kommer til at betale..!

I ComON-artiklen nævnes ikke, hvad forbrugeren får ud af det, men der skal nok lokkes med noget flatrate tale, SMS eller GPRS/WAP, hvis man vil have folk til frivilligt at installere en applikation...

Hvad mener du? Ville du installere en reklame-applikation på din mobiltelefon, hvis du kunne spare kroner på mobilregningen?

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
12. august 2007 kl. 17:28

Som om der ikke er nok reklamer at kæmpe med i forvejen. Nej tak, siger jeg bare. Nu er mit oldtidsfund af en mobil nok slet ikke i stand til at håndtere de reklamer alligevel, men såfremt den kunne, skulle er godt nok noget af en belønning til, før jeg sagde "ja, tak!".

/Henriette