Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Nye muligheder til julefrokosten med 3D-print

7. maj 2013 kl. 12:562
Artiklen er ældre end 30 dage

Illustration: L.

Man skulle nu kunne printe sit helt eget håndvåben med en 3D-printer. Det er klart, det giver nye muligheder i Tingbjerg, jeg tør slet ikke tænke på, hvad det kan føre til. På den måde bliver en gun både lettere at få fat i og lettere at skaffe sig af med igen. Nej, så er der mere spas i at tænke på hvad sådan en 3D-printer kan bruges til ved julefrokosten! Der er lang tid til jul, ja – men så møder vi velforberedte op.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
7. maj 2013 kl. 13:39

Historien har temmeligt mange hundrede år tilbage masser af eksempler på at man kan lave skydevåben af stort set alt - inkl. træ og bambus. En 3D-printet pistol er absolut ikke nemmere at få fat på og skaffe sig af med end en der f.eks. er lavet af alt det bedste fra VVS-sektionen i Silvan.

Det er fortsat nemmere for kriminelle elementer at få fat på våben fra Østeuropa, og de våben er også mere effektive, mere pålidelige og giver mere street credit.

I øvrigt er fremstilling af våben uden tilladelse fra Justitsministeriet lige så forbudt som det plejer at være, hvis nogen skulle føle sig fristet af den fagre nye gamle verden.

1
7. maj 2013 kl. 13:18

nej da - der er kun 7 lønningsdage tilbage.