Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Google News DK - hvad er status?

29. februar 2008 kl. 21:402
Artiklen er ældre end 30 dage

Helt tilbage i november 2006 annoncerede Google, at man nu ville lancere Google News i Skandinavien – dog ikke i Danmark.

Uden at vide det, kan jeg forestille mig, at årsagen var, at de danske medier ikke har set alt for positivt fra links udefra, der peger direkte på artikler. Nogle mener jo, at hvis man vil finde en artikel på et medie, så skal man starte på forsiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu er der gået et rum stykke tid, men vi har stadig ikke fået vores danske Google News lige som Sverige og Norge har. Selv er jeg Google Reader-junkie, men jeg kunne da godt nogle gange tænke mig et fællesmedie som samlede op på historierne, bedre end jeg synes Jubii's News.dk gør det (som jeg synes er for uoverskuelig og rodet).

Men hvad tror du? Er der plads til en dansk Google News? Og står du og mangler den?

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
Indsendt af Torben Linnema… (ikke efterprøvet) den tir, 03/04/2008 - 16:00

Det går kun til den dag at et af de større danske mediehuse kontaker Google og siger at nu vil de gerne lege med. Så bliver de andre tvunget til at deltage.

1
2. marts 2008 kl. 10:00

Google News gør at man hurtigt kan komme uptodate med de største avisnyheder. En slags DR update til netaviser. Jeg håber meget den kommer.

Man kan selvfølgelig selv abonnere med RSS på de aviser man gerne vil læse men det er ikke helt så nemt og overskueligt.