Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Forskning til folket!

27. februar 2014 kl. 21:33
Artiklen er ældre end 30 dage

Ligesom sidste år afholdes i år Forskningens Døgn, som er tre døgn med fokus på videnskab og forskning i Danmark:

"Formålet er at øge opmærksomheden og vække interesse for forskning hos den danske befolkning og skabe forståelse for den betydning, som forskning har for vores samfund og hverdag."

Forskningens Døgn finder i år sted den 24. til 26. april, og der vil i disse tre døgn være arrangementer landet over inden for alle grene af forskning og videnskab. Arrangementerne er særligt rettet imod dem, som ikke til dagligt har berøring med forskning og innovation, så hvis man er nysgerrig, er det en glimrende chance for lære nyt og blive inspireret.

Illustration: Privatfoto.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som en del af Forskningens Døgn giver Bestil en Forsker mulighed for, at arrangører kan bestille forskere til at komme og holde foredrag eller oplæg om deres forskning. Der er mere end 300 tilmeldte foredrag, som er tilgængelige forskellige steder i landet og inden for mange forskellige grene af forskning og videnskab.

På DTU Fotonik har vi to foredrag udbudt, og uanset om man er interesseret i at høre nærmere om farveskabning i naturen og i teknologi, om fotoniske krystaller og deres potentielle anvendelser i f.eks. kvantecomputere eller noget tredje, kan jeg kun opfordre til at bestille en forsker eller i øvrigt deltage i Forskningens Døgn.

Vel mødt i april!

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger