Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Alt andet end Netflix

28. april 2020 kl. 20:37
Artiklen er ældre end 30 dage

Efter mange uger med Netflix er det tid til at se og lære noget nyt (eller måske ikke og det er osse ok!) og der er rigtig mange ressourcer til rådighed online. Nu hvor mange regeringer vil tracke virus-patienter via apps er det mere relevant end nogensinde at følge med i, hvordan vores data gemmes og anvendes.

COVID-1984 – Surveillance Capitalism

Man kan starte med at se webinaret med Shoshana Zuboff and Renata Ávila med titlen “COVID-1984 – Surveillance Capitalism” med fokus på overvågningskapitalismen og verden efter COVID-19. Webinaret blev afholdt 18. april, men er stadig relevant.

Remote video URL


»To gange om måneden interviewer vi kvinder der arbejder med teknologi med henblik på at udvide fortællingen om, hvad teknologi er og hvem der skaber den. Indimellem deler vi info om de mest interessante ting, der sker omkring os lige nu.«


Artivism, feminism & Queerness

Næste uge afholder af hackerspacet Ms Baltazar’s Lab, der er lokaliseret i Wien, Østrig en spændende workshop om “Artivism, feminism & Queerness”. De afholder workshoppen online pga. nedlukningen, men det giver os der ikke er bosat i Wien mulighed for at deltage i udforskningen af kunst, der adresserer feminisme og heteropatriarkiet gennem kreativitet.
https://www.mzbaltazarslaboratory.org/event/workshop-artivism-feminism-queerness-by-anna-t/

Illustration: Ms Baltazar’s Lab.


Lære at programmere

På Code Academy findes mange gratis ressourcer og i stedet for at se Tigerking kan man investere sin ekstra corona-tid i at lære at programmere. Derudover donerer Code Academy medlemsskaber til medarbejdere der har mistet deres job pga. COVID-19-krisen, for hvert “pro” medlemsskab de sælger i lockdown-perioden donerer de fem medlemskaber. Læs mere her:
https://www.codecademy.com/

Illustration: Code Academy.


Zoom Magi

Den 30. april er der også mulighed for at lære at tilføje lidt magi til dit zoom-møde. Her afholder Elpha en workshop med den anerkendte tryllekunstner Brett Schneider for alle der er interesserede i at “ … learn about magic and develop some new skills to impress your friends in your next Zoom happy hour.”
https://zoom.us/webinar/register/WN_3BXwqFJjRLeY9eTS3-cvKg


Coffee Break Futures

Kintsugi Design, der er grundlagt af Vanessa (der er medafsender på denne blog) har startet “Coffee Break Futures” - et 15 minutters webinar hver tirsdag kl. 10:30, hvor du kan lære nyt om teknologi og design. Vanessa lægger ud med en kort præsentation og der er tid til et par spørgsmål. Du drikker en kop kaffe og bliver inspireret. Læs mere her: https://kintsugi-design.com/2020/04/27/coffee-break-futures/

Illustration: Kintsugi Design: Coffee Break Futures.


Greater Spaces er en blog af Majken Overgaard og Vanessa Julia Carpenter, hvor vi udvider fortællingen om, hvad teknologi er, og hvem der skaber den. Vi taler med danske og internationale kvindelige rollemodeller inden for teknologi og indimellem disse interviews deler vi info om de mest interessante ting, der sker omkring os - med fokus på diversitet.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger