Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Æv - ikke udsigt til Android i Danmark :-(

25. juni 2008 kl. 14:152
Artiklen er ældre end 30 dage

Computerworld har ringet rundt til nogle af de store udbyder-drenge på det danske mobilmarked, og holdningen er klar: Google Android ser spændende ud, men vi venter (set via Newz.dk).

Så er det, man ærgrer sig lidt over, at bo i et lille land med et forholdsvist lille mobilmarked, hvilket åbenbart betyder, at udbyderne ikke tør.

Ifølge Telia skal åbne platforme »modnes«, inden de er »interessante for brugerne«. Hvem hvordan bliver de modnet? Det gør de jo ved at folk bruger dem.

Så det lader til, at vi må vente til at US-markedet og de større europæiske markeder har taget Android til sig og modnet den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu har Telia måske heller ikke den store interesse i Android, da det netop var dem, der blev valgt som sælger af iPhones i Skandinavien.

Men jeg forstår det bare ikke helt. Android-platformen er fuldt åben og dokumenteret (se code.google.com/android), og man kan sågar hente SDK'et. Hvorfor vil man ikke være med til at modne Android?

Jeg håber blot, at det bliver muligt at købe en Android i for eksempel England og tage den med hjem og bruge i lille Danmark, uden at skulle ud i de store unlocking-manøvrer.

Læs også: Tror du, iPhone får fat i Danmark?

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
26. juni 2008 kl. 23:48

Kunne man forestille sig at nogen kunne finde på at lave versioner af Android der kan køre på fx Nokia og evt. andre leverandørers mobiltelefoner?

1
25. juni 2008 kl. 19:33

Hæhæh, gad vide om de så også har tænkt sig at holde op med at sælge Symbian telefoner hvis det lykkedes Nokia at åbne platformen ordentligt, fordi den så lige pludselig bliver mindre moden? :-P