Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Årets julespil er helt gratis, og taberen får en figen

9. december 2012 kl. 23:12
Artiklen er ældre end 30 dage

Hårmikado - jeg så det spillet første gang af et par kolleger i Grønland - julemandens eget land. Kamilla og Otto sad bag en ældre dame til et foredrag, der var ved at udvikle sig til en kompleks spørgeleg. Spillet er meget velegnet til juleaften i kirken eller til chefens sjove powerpoint-foredrag ved årsafslutningen eller slet og ret ved årets julefrokost.

Her er ikke tale om et brætspil eller et familiespil, nej, nej - derfor er det ikke at finde blandt vinderne af årets guldbrik. Til gengæld er det helt gratis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Reglerne i hårmikado er superenkle: Du udfordrer en ven eller et familemedlem, I udser jer en ældre medborger med hvidt år m/k (en gammel tegner f.eks.), pågældende skal gerne være klædt i sort - sort jakke eller sort trøje, måske bare mørkt tøj. I sætter jer nu lige bag ofret. Når der nu er faldet ro over prædikenen eller foredraget, begynder spillet. I skiftes til at tage et hår, en krumme eller et skæl fra det foransiddende offer, og taberen er ganske enkelt den, der bliver opdaget.

Illustration: Privatfoto.

Og pas på, måske vender ofret sig om og stikker dig en ørefigen! Uden fordøjelsesfremmende kostfibre, som ellers er fignernes bidrag til julen.

Go' fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger