close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Se Majestic Mærsk ligge ved Langelinie

I de kommende dage er der offentlig adgang til verdens største skib, som ligger ved Langelinie. Skibet vil på onsdag blive navngivet 'Majestic Mærsk' af Kronprinsesse Mary.

Se det er vel det samme som naar det der vilmoelle skib laa i Koebenhavns havn sidste aar og man kunne komme ombord var der et menneskemylder unden lige.

4 uger senere fik den midlertidig hjemhavn i Esbjerg og her var der ikke saa meget som en eneste der gad tage turen paa kajen - maaske fordi det saa lidt lille og fjollet ud ved siden af en 3 gange saa stor borerig...

Det vaere sagt saa er der bare en anden stemning og betydning naar et saadan skib ligger til i kbh. Det kan vel sammenlignes med naar flaeden nu kun besoeger kbh saa er der naturligvis ogsaa ekstra begejstring.

  • 4
  • 0