Se fremtidens elcykler

Der er fart på elcykelindustrien, og nye modeller og løsninger falder næsten over hinanden. Ingeniøren har udvalgt nogle af de splinternye elcykler på markedet her i blandt verdens letteste klapsammenlige elcykel.

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Ja der sker meget nu med design. Shareroller siger i artiklen de har op til 32 km på en opladning. Tror de har kigget VW over skulleren. 750 Wh til 32 km det er 23,5 Wh/km. Det kan en toptrænet ung fyr sikkert godt klare, men hvis man regner lidt konservativt og siger 30 Wh /km giver det 25 km på en opladning som er mere realistisk.

 • 0
 • 0

Det er en smart cykel.

Eftersom en elcykel ikke hæver (min) hastighed (prale, prale), så er det mere relevant for mange at se, hvordan man kan udvide mængden af opgaver en cykel kan klare.

Megafedt, hvis man kunne have 2 børn siddende i tandem bag på cyklen. Det er sikkert forbudt i DK, men så må vi finde ud af, hvordan det kan gøres sikkert, så det kan blive lovligt.

Det er vel også sjovere for flere mennesker at tage på cykelferie, hvis man kan have meget mere oppakning med og stadig kunne køre op ad bakkerne med en anstændig hastighed.

 • 0
 • 0

De største ulemperne ved en cykel er vejret, begrænset "transport" plads og hastighed, ikke at man skal bruge energi. Jeg ser et scenarie for mig hvor folk kører på en en-cykel dagen lang, og når de så kommer hjem, sætte de sig op på deres motionscykel som står i stuen eller soveværelset, eller en tur i fitness centret, eller bare sidde i sofaen og forfalder?

I don't get it...hvad skal man med en el-cykel?

 • 0
 • 0

Siden jeg for to år siden købte mig en elcykel for at køre 40 km frem og tilbage fra arbejdet har jeg tabtt 16 kg. Og gudskelov var der bademulighed på arbejdspladsen.....for jeg i hver tilfald var våd af sved da jeg kom frem. I dag som pensionist cykler jeg kun 50km om ugen, men holder vægten:)

 • 0
 • 0

De største ulemperne ved en cykel er vejret, begrænset "transport" plads og hastighed, ikke at man skal bruge energi.

Det er disse ulemper el-cyklen bla opløser. Jeg kan selv bestemme min kropstemperatur, fra det koldeste vinter vejr over den varmeste sommer dag. jeg kan starte ud komfortabelt og afslutte turen komfortabelt. Ikke noget med at fryse i starten og svede ved afslutningen af turen. Det heder en termo dragt og inden under kan jeg have det tøj på jeg har lyst til. Det tager under et minut at kravle i sådan en, meget hurtigere end at forsøge at klæde sig ordentligt. Den klare selvfølgeligt også mindre regnvejr. Til ekstrem regn har jeg en effektiv regn dragt og på grund af el-motoren kan jeg undgå at blive våd indefra. jeg lader bare cyklen arbejde mere.

Transportere mere ja præcis man kan transportere meget mere på en el-cykel. Hollænderne køre alle rundt med effektive sidetasker som de fylder gods i. Skal man transportere endnu mere montere man en trailer eller køber en elektrisk transport cykel til gods og menneske børn/voksne.

Hastighed ja præcis den er højere end det den gennemsnitlige cyklist kan opnå, og med højere komfort.

Cyklen blev ikke opfundet for at være en motions maskine. Den blev opfundet som værende hurtigere end at gå og billigere end en hest.

84% af alle daglige cykelture er under 5 kilometer. Det er det en en typisk cyklist orker. Hvordan transportere de mennesker sig når de skal 10 kilometer, og hvad betaler de for dette og hvad bruger de af tid på det.

El-cyklen er en transport revolution! hurtigere, nemmere, billigere og ikke mindst sjovere. Hvis det stadigvæk ikke giver mening så tag ud og prøv en for dig selv, så forstår man alt på under 3 sekunder hvilket i øvrigt er latter fremkaldende.

 • 0
 • 0

Der findes også andre cykler med EL-hjælpemotor her i landet.

Vi har fremstillet en Parallelcykel til 4 personer med 8 gear til hver og med el-hjælpemotor fra Heinzmann navn "Flyderen" se filmen på YouTube, den er til plejehjem og institutioner en pilot kan have 3 personer med på cykelturen ud i det blå. kan ikke lægge foto og film på så man kan se dem. Jeg har fremstillet handicapcykler i 30 år www.dan-kunst.dk

Til 4 personer "Flyderen" www.youtube.com/watch?v=hFD7zIg7FYA Til 2 personer https://www.youtube.com/watch?v=Ie0syOBefVs

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten