Se de 3D-printede kjoler fra modeugen i Paris

To ud af ni kjoler til Iris van Herpens show på Voltage-scenen var fremstillet af 3D-printere, så de trodser tidligere tøjdesigns begrænsninger. Voltage-scenen er en del af Houte Couture-modeugen, der netop er afsluttet i Paris.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er den østrigske arkitekt Julia Koerner, lektor på UCLA, der har designet den og fået den printet hos Materialise, en belgisk virksomhed, der har arbejdet med 3D-print siden 1990.

»Mit samarbejde med Materialise udmundede i en meget kompleks, parametrisk genereret, geometrisk struktur, der skal ligne lag-på-lag-vævede linjer, som animerer kroppen indenunder,« siger Julia Koerner

»Vi har udnyttet de beregningsmæssige grænser i kombination med selektiv-laser-sintering af et nyt fleksibelt materiale. Der opstår helt nye muligheder inden for mode, når den kombineres med højteknologi, og at man ikke behøver placere ender og syninger, hvor de plejer at være,« siger hun.

Som følge af ovenstående kendsgerning er Sørens kommentar ganske sikkert mere end lettere afsporet - det skyldes sikkert billede 6/2.

Nå men vi er jo vant til Hr. Lunds problemer med praktikken i samfundet. ;-D

Sikkert ganske spændende for de yngre generationer, at kunne studere graden af behov for antirynkecreme, uden at skulle skrælle de moderne stryg-let kunststoffer af først.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten