Se billederne: Danish Tech Challenge bugner af iværksætteri

20 spirende virksomheder sidder i lokaler i forskerparken Scion DTU og kæmper for at få deres produkter færdigudviklet til Danish Tech Challenge. Samtidig skal der søges investorer og etableres forretningsmodeller, findes medarbejdere samt undersøges markedspotentialer og salgskanaler. Men der bliver også drukket masser af kaffe og udvekslet erfaringer, for et af formålene er at sidde tæt sammen og lære hinanden at kende. Til januar 2016 kulminerer det fire måneder lange forløb med uddelingen af Industriens Fonds Iværksætterpris. Ingeniøren var på besøg midtvejs i forløbet for at se på nogle af projekterne, herunder en opfindelse, som gør det muligt for mænd at fortryde sterilisation.

Kommentarer (3)

Man køler da patienter til åben hjertekirugi ned. Hvorfor er det så farligt at blive en lille smule koldere for traumepatienterne?

  • 0
  • 0

Det er det af flere årsager, herunder at kroppens eget forsvar mod blødning (koagulation) virker bedst ved en kropstemperatur omkring 37°C. Det er blandt andet fordi koagulation er styret af enzymer.

  • 2
  • 0