close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Se billederne af Triple-E

Verdens største containerskib i Triple-E-serien er landet hos Maersk fra værftet i Sydkorea. Skibet er verdens største med plads til 18.000 containere.

Kommentarer (2)

Nu er firma Maersk jo ikke kendt for at forholde sig helt pinligt korrekt til sandheden - så der er jo en mulighed for at der faktisk kan være - endnu flere containere ombord, end umiddelbart oplyst? Selv om bygning på et fremmed værft - og ikke Lindø, jo nok gør det vanskeligere at skjule.

  • 0
  • 0

Tror måske persononen som har skrevet billede kommentarende skal kigge en gang mere i historie bøgerne om container skibe med flere motorer, Tripple E er ikke de første med flere hovedmotorer, kan bla. oplyse at Selandia og Jultandia som ØK fik bygget på BW i 1972 have hele 3 hovedmotorer

  • 0
  • 0